VELIKA BRITANIJA

Jedna od prvih stvari na koju ćete obratiti pažnju po dolasku u Veliku Britaniju je prelaženje preko ulice, budući da se u ovoj zemlji vozi u kontra smeru u odnosu na ostatak Evrope. Na sve ostalo ćete se lako navići. Tu pre svega mislimo na duge bulevare načičkane najpoznatijim šoping molovima na svetu, otvorene trgove poput Trafalgar Skvera, a fotoaparat nećete ispuštati iz ruku. Poseta Bakingemskoj palati koja je dobar deo godine otvorena za turiste je obavezna, kao i obilazak Big Bena, Londonskog točka sa koga se pruža savršen pogled na grad, ali i šetnja kroz bogataške četvrti poput Noting Hila i sve ovo u glavnom gradu Londonu. Ako pak želite da istražite dalje, ovo veliko ostrvo će vam ponuditi bezbroj zamkova, Stounhendž, fantastične vodopade, jezera u Škotskoj i prelepe pejzaže Velsa. I ne zaboravite da tačno u 5 popijete jednu šoljicu čaja uz tradicionalne pogačice sa džemom ili sendviče s krastavčićima.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio