TANZANIJA I ZANZIBAR

Nigde na planeti Zemlji ne postoji mesto koje se može pohvaliti većom raznovrsnošću faune i bogastvom ptica od Tanzanije.  Nacionalni parkovi  Serengeti, Aruša, Tarangire i Manyara, Ngorongo krater, Kilimandžaro i planina Meru i Momela jezera predstavljaju najveće bogastvo i lepotu ove zemlje. Međutim, Tanzanija ima i vrlo zanimljivu kulturu s obzirom da je oduvek bila na raskrsnici raznih puteva, te su u njenoj kulturi danas prisutni afrički, arapski i evropski uticaji.

Od 1964 godine, od kada zajedno sa Tanzanijom čini Ujedinjenu Republiku Tanzaniju, Zanzibar postaje sve privlačniji turistima. Iako se turizam poslednjih godina u velikoj meri razvija, Zanzibar je i dalje ostao svoj, autentičan, autohton. Pored veličanstvenih plaža, vode Zanzibara su poznate i kao najbolje lokacije za ronjenje na svetu.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio