TAJLAND

Dok je kod nas siva, hladna i turobna zima na Tajlandu je sezona u punom jeku, pa su zimski meseci idealno vreme da posetite ovu neverovatnu zemlju. Oni koji su imali prilike da odu na Tajland vraćali su se omamljeni utiscima, s osećajem da su se na neko vreme zaista obreli u nekom sasvim drugačijem svetu. Razloga je puno, počev od nestvarnih prizora prirodnih lepota kakve nećete sresti ni na jednom drugom mestu, preko eksplozije boja i ukusa na lokalnim pijacama do najdekadentijih noćnih klubova na svetu.

No, prvo treba početi od Bangkoka, koji ćete s podjednakom strašću istraživati i danju i noću, sve dok ne izaberete omiljenu pagodu, odnosno budistički hram ili tajanstveni dvorac s pričama starim nekoliko vekova. Ovde je sve tako javno, a opet tako tajanstveno.

Zatim se uputite na neko od ostrva- popularni Puket i Koh Samui, Ko Phi­Phi Don- najlepše tropsko ostrvo koje ćete ikada videli, Ko Pha­Ngan ili ostrvo pletenih ljuljaški, te Ko Samet za ljubitelje osame i pomne slušaoce morskih talasa.

Iako sve na ovim uređenim ostrvima deluje tako glamurozno i skupo dobra vest je što je na Tajlandu sve daleko jeftinije, te će vam džeparac biti i više nego dovoljan da se čak častite i šopingom u nekom od brojnih šoping molova.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio