ŠVEDSKA

Kraljevina Švedska jedna je od najrazvijenijih zemalja Evrope koja i dalje čuva šarm starih vremena i tradicionalnih vrednosti koje savršeno funkcionišu u savremenom i veoma naprednom društvenom sistemu. Turisti rado svraćaju u Stokholm zbog dobro očuvane srednjovekovne arhitekture, fascinantnih muzeja, kraljevske palate, vrhunskih restorana i noćnog provoda. Falun se ponosi svojom velikom bakarnom planinom koja je od 2001. na popisu zaštićene svetske baštine UNESCO-a. Tu je i Geteborg sa savršeno očuvanim gradskim jezgrom izgrađenim na veštački nastalom ostrvu kao i Karlstad, najsunčaniji švedski grad gde će Vas zadiviti način na koji je grad izgrađen na delti reke Klarelven. Šarm i brojne znamenitosti Malmea. Nacionalni park Kosterhavet i čuveni ledeni hotel u Jukkasjarvi, malom selu u severnoj Švedskoj. Mnogo razloga da se uputite na sever.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio