PERU

Peru je i danas misteriozna zemlja. Sve ono zbog čega je Južna Amerika tako zavodljiva možete pronaći upravo ovde- drevne ruševine, nestvarne kontraste prirode, poznate i nepoznate vrste flore i faune, živopisne gradove i ljude i, naravno, njihovu fenomenalnu kuhinju. Ipak, put u Peru je poseban. Put u Peru je, pre svega, put u magični svet Inka, i u tom ključu ćete doživeti sve na šta ovde naiđete. Poklanjanje izlasku sunca iznad jezera Titikaka, obilazak grada Kusko- nekadašnje zlatne prestonice moćne imperije Inka, preko Svete doline Inka, do planinskih staza koje vode u vrtoglave visine svetilišta i svetskog čuda Maču Pikču pred kojim ćete zanemeti. Ovde je sve nebu pod oblacima, pa ćete se uvek istovremeno osećati uzvišeno i svečano, ali i skromno i zadivljeno pred prirodom i pred veštinom jednog sveta koji je tako nepravedno nestao. A onda će Vas na sve to iznova očarati istraživanje živopisne otvorene pijace Lime, njena kolinijalna arhitektura, prelepe i raznovrsne plaže, i pulsiranje jednog neobičnog novog sveta.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio