NOVI ZELAND

Lako je zaljubiti se u Novi Zeland. To je zemlja zanosne maorske kulture i zadivljujućeg dugog belog oblaka, mističnih pejzaža i srdačnih ljudi. Ukoliko se odlučite za posetu ovoj dalekoj zemlji, naš savet je da odvojite dovoljno vremena za oba novozelandska ostrva, jer je kontrast ogroman. Severno ostrvo je poznato po svojim gejzirima, bujnom zelenilu i predivnim plažama. Ovde se nalazi i čuveni nacionalni park Torangiro, ali i najveći gradovi Okland i Velington. Južnim ostrvom dominiraju Južni Alpi sa preko 200 vrhova iznad 2500 m nadmorkse visine, i ovaj deo je definitivno preporuka za sve ljubitelje životinja. Novi Zeland je mesto na kome se, zahvaljujući prirodi, čovek može potpuno preporoditi.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio