MALEZIJA

Malezija krije mnogo senzacija i iznenađenja. Obilazak ove zemlje pruža priliku da upoznate potpuno različite kulture i uživate u spektakularnim i raznolikim pejzažima. Započnite svoje putovanje u Kuala Lumpuru, jednom od najvećih azijskih gradova. Nastavite kroz džunglu malajskog poluostrva, obiđite centar za orangutane Sepilok, popnite se na planinu Kinabalu. Kad ste već tamo, isprobajte jedno od najboljih mesta za ronjenje u Aziji, obiđite najveću pećinsku dvoranu na svetu, a za kraj svratite i do ostrva Langkawi i odmorite se na prelepim plažama. Ceo dojam ne bi bio kompletan bez čudesne malezijske hrane, vrhunskih kulinarskih specijaliteta koja čine spoj kineske, tajlandske i japanske kuhinje. Garantujemo- uživaćete!

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio