INDIJA

Prva asocijacija na Indiju je šarenilo. Šarenilo boja, mirisa, začina. Šarenilo nacija, kultura, jezika. Ne postoji nijedna zemlja na svetu koje se može pohvaliti takvom prirodnom i kulturnom raznolikošću. Smeštena na poluostrvu između Arabijskog mora na zapadu i Bengalskog zaliva na istoku, Himalaja na severu i Indijskog okeana na jugu, prirodne lepote ove azijske zemlje su neverovatne. Dodajte tome i dugu istoriju, brojne narode koji žive na njenom tlu, sinergiju raznih tradicija i kultura, načina života i religija, 28 mesta svetske baštine i saznaćete koliko toga ova zemlja može da Vam ponudi. Zlatni Trougao i Tadž Mahal predstavljaju idealno mesto za početak upoznavanja Indije. Nastavite dalje ka jugu, obiđite nacionalne parkove i sveti grad Varanasi. Uživajte u šumama mangrova i bambusa i putovanje završite na prelepim plažama ostrva Goa. Ne zaboravite na Mumbaj i Kalkutu. Indija definitivno ima za svakoga po nešto.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio