HAVAJI

Sa pravom možemo da tvrdimo da na svetu ne postoji mesto slično Havajima. Smešten između istoka i zapada, ovaj arhipelag je po mnogo čemu jedinstven. Havaji predstavljaju najmlađu geološku formaciju na planeti zemlji i ujedno najviše “morske planine” na svetu, a tu je i jedan od najjaktivnijih vulkana na svetu. Ova najmlađa članica Sjedinjenih Država je mesto na kome su nastali surfovanje, jedinstveni “hola” ples, i možda najpoznatiji “aloha” duh i način života. Zahvaljujući darežljivosti prirode, ali i neverovatnoj druželjubivosti i toplini lokalnog stanovništva, ovo je jedna od najposećenijih turističkih destinacija. Na bilo kom od šest glavnih ostrva, a to su Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Maui i Hawaii, pronaći ćete nešto posebno. Prirodnu lepotu, spektakularne klifove i jednu od najboljih plaža na Kauaiu, čuveni Waikkiki, Perl Harbour i North Shore – mesto na kome je nastalo surfovanje na Oahu, lokalna sela na Molokaiu, luksuzne i romantične hotele na Lanaiu, posmatranje ajkula na Mauiu ili čuveni Kilauea vulkan na havajskom Big Island-u. Ova mirna i prelepa ostrva nude veselu i neobičnu pustolovinu.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio