GRČKA

Čudesna i uvek primamljiva Grčka. Priznaćete da nigde more nije tako plavo kao u Grčkoj, da jedva čekate sledeće leto da obiđete neko novo ostrvo ili iznova otkrijete čari Lefkade, Rodosa, Krfa dok na Zakintosu već tačno znate i od kojih meštana kupujete najbolje maslinovo ulje, sir i domaće vino! Grčku volimo iz svih onih razloga zašto inače volimo more, samo još malo više jer je svako novo putovanje kao povratak u najlepša sećanja.

Veseli i bučni Grci brzo vam uđu pod kožu i shvatite koliko smo zapravo slični, pa se na svakom od tri prsta Halkidikija osećate kao kod kuće. Kad svemu dodate i odličan šoping u Solunu ili Atini u povratku kući, vaš odmor postaje kompletan! Jedina dilema koja ove sezone stoji pred vama je koje letovalište odabrati, peskovitu ili šljunkovitu plažu, smeštaj u senci borovine ili u žiži dešavanja među klubovima i tavernama, nadomak plaže ili na samoj plaži….? Uz našu ponudu budite sigurni da krećete na još jedno letovanje za pamćenje.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio