FRANCUSKA

Jezik, arhitektura, kultura, Ajfelov toranj, sva ta romantika ušuškanih arondismana, šarm malih kafea, te miris svežih kroasana koji vas mami na svakom koraku, samo su neke od čari francuske prestonice. Ali Francuska nije samo Pariz, jer tu je i Diznilend, najveći zabavni park u Evropi u kome ćete shvatiti da itekako gajite ono dete u sebi, ma koliko godina imali. Nemoguće je zaobići Versaj i na licu mesta se uveriti zašto je Luj XIV bio kralj Sunca! Krenete li ka Atlantiku sačekaće vas blistava Azurna obala sa svojim biserima Sen Tropeom, Nicom, Kanom i šetnja Kroazetom čiji glamur će vas definitivno opiti. Ipak, shvatićete da dugujete sebi tu dekadenciju gde sedite na terasi blizu mora i uz sveže smokve, bri i šardone slušate galebove na pučini. Ako već niste, u Francusku ćete se uvek izvnova zaljubljivati.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio