ČILE

Zemlja koja je ušuškana između visokih Anda na istoku i Tihog okeana na zapadu, “najduža zemlja na svetu”, autentičnog južnoameričkog duha, bogate istorije i vinograda, ali pre svega netaknute prirode koja oduzima dah. Vulkani, jezera, snežni i ledeni predeli, šume i prašume, fjordovi i ostrva čine ga idealnom destinacijom za one neustrašive, željne avanture i brojnih mogućnosti za planinarenje, treking, rafting ili planinski biciklizam. Od pustinje Atakame na severu, jedne od najspektakularnijih pustinja sveta, čuvena po Mesečevoj dolini, slanom jezeru i gejzirima, preko snegom pokrivenih planina na istoku i ledenih polja u južnoj Patagoniji, pa sve do fenomenalnih Uskršnjih ostrva, ova zemlja obećava mnogo uzbuđenja. A kada se uželite hedonizma, umetnina i poezije, svratite u prestonicu Santjago gde vas čekaju duh Pabla Nerude, savršeno vino i magija uživanja u životu.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio