BOLIVIJA

Iako najsiromašnija i najnerazvijenija zemlja Južne Amerike, Bolivija poseduje onu sirovu, netaknutu lepotu kao nijedna druga zemlja na svetu. Od kišnih šuma u slivu Amazona do snegom pokrivenih Anda, prirodne lepote ove zemlje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Uz to, ostaci drevnih civilizacija, kolonijalni gradovi i bogati folklor naroda Kečua, koji se smatra direktnim potomcima Inka, i Ajmara zadiviće vas svojim brojnim neobičnim, a ponekad i bizarnim pijacama, ali i učtivošću i otvorenim stavom. La Paz, nekadašnja najviša prestonica na svetu i današnji administrativni centar, na 3650m nadmorske visine i sa pogledom na raskošan snežni vrh Illimani oduzeće Vam dah. Ovu opijenost, kao i onu nastalu zbog visoke nadmorske visine, ublažićete čajem od koke koji će vam u gotovo svim hotelima poslužiti besplatno. Ipak, najlepšim gradom Bolivije smatra se Sukre koji je i glavni grad. Negovo staro jezgro koje je pod zaštitom UNESCO-a, autentična atmosfera, mnoštvo sadržaja i odličnan smeštaj učiniće da ne poželite da iz njega igde više otputujete.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio