BALI

Indonežansko ostrvo Bali ljuška se na talasima tropskog mora, a osim po besprekornim plažama s belim peskom može se pohvaliti i onim drugim, nestvarnim na kojima je pesak potpuno crn! Ovde ni budistički hramovi nisu kao u ostatku Indonezije već nalikuju borovim šišarkama i palmama, kao da nisu ljudskom rukom građeni već ih je sama priroda raštrkala po bajkovitom pejzažu.

Na Baliju će vas kao nigde očarati tradicija i kultura lokalnog stanovništva koje se posebno ponosi svojim šarenim nošnjama i tradicionalnim plesovima. Osmeh im je zaštitni znak, baš kao i gostoljubivost koja je u mnogome zaslužna za to da se svaki turista oseća kao omanje božanstvo.

Bezbroj je tura na koje možete otići kako bi obišli ostrvo, a jedna od zanimljivijih je svakako ona koja vas vodi stazama Džulije Roberts opisana prvo u knjizi i filmu „Jedi,moli,voli“. Holivudska priča i luksuzni rizorti preplaviće vaš kofer uspomena koje ćete rado poneti sa čarobnog Balija.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio