AUSTRALIJA

Australija je najmanji kontinent, šesta po veličini i jedna od najbogatijih zemalja na svetu. Sastavljena od sedam zasebnih država, Australija pruža ogromne mogućnosti za savršen i neverovatno i uzbudljiv odmor. Novi Južni Vels najpoznatiji je po Sidneju – najvećem australijskom gradu i jednom od najlepših gradova na svetu, poznat po velelepnoj zgradi sidnejske Opere i Sydney Harbour Bridge. Na Severnoj teritoriji nalazi se zadivljujuća planina Uluru i Nacionalni park Kakadu, a u Kvinslendu je jedna od najpoznatijih turističkih atrakcija sveta – Veliki koralni greben. Tu su i 18 nacionalnih parkova Tasmanije, Melburn- najveći grad države Viktorije, a za ljubitelje prirode i autohtonih životinjskih vrsta Južna i Zapadna Australija donose sasvim neobična otkrića.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio