ARGENTINA

Podatak da je Argentina osma na rang listi najvećih zemalja sveta je samo dokaz koliko različitih mogućnosti za istraživanje nudi svojim posetiocima. Ovde se nalaze neka od najlepših mesta na čitavoj planeti! Od Patagonije, čuvenog glečera Perito Moreno i jezerske oblasti, preko nekoliko hiljada kilometara duge atlantske obale, čudnovatog Brda sedam boja na severozapadu, pa sve do Iguacu vodopada na granici sa Brazilom, ova zemlja će sigurno u Vama probuditi strahopoštovanje prema onome što je priroda iznedrila. Suprotno izvanrednim prirodnim lepotama, stoje Buenos Aires, Kordoba i Ušuaja, najpoznatiji argentinski gradovi, koji će Vas očarati svojom fantastičnom arhitekturom, bogatom kulturom, umetnošću, vrhunskom kuhinjom i uzbudljivim noćnim životom. Zemlja koja je dom tako suptilnog i izazovnog plesa kao što je tango nikada ne može da bude loš izbor.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio