VENECIJA

TERMINI:

  • 30.05.2019. - 04.05.2019. 5 dana / 2 noćenja cena od 130 EUR po osobi REZERVIŠI>

1. dan BEOGRAD

Sastanak grupe u 21:30 h , polazak u 22:00 h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2. dan TRST-PALMANOVA-LIDO DI JESOLO

Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje Trsta i poseta crkvi St. Spiridona. Polazak prema tržnom centru Palmanova. Slobodno vreme za šoping i nastavak puta za Lido di Jesolo, primorsko mesto preko puta Venecije. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan LIDO DI JESOLO – PADOVA – VERONA

Doručak. Polazak na fakultativni izlet u Padovu i Veronu. Razgledanje Padove: Trg Prato dela Vale, Bazilike Svetog Antonija u kojoj se nalaze mnogobrojni Donatelovi radovi, spomenik Gatamelata. Slobodno vreme za individualna razgledanja. Polazak za Veronu. Obilazak Verone, grada Romea i Julije: Trg Bra, Julijina Kuća, Trg Erba i Sinjori sa spomenikom Dante Aligijeriju, Rimska Arena - jedna od najvećih i najbolje očuvanih. Slobodno vreme za individualna razgledanja.U večernjim časovima povratak u Lido Di Jesolo. Noćenje.

4. dan LIDO DI JESOLO – VENECIJA

Doručak. Odlazak do luke Punto Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka, glavnog trga u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (9-18 vek ): Trg sv. Marka, Bazilika sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto, crkva Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija. U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

5. dan BEOGRAD

Dolazak u Beograd u ranim jutranjim časovima.
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
● Prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker sa audio i video opremom) na navedenoj relacij
● Dva noćenja sa doručkom u hotelu kategorije tri zvezdice
● Razgledanja grada po programu
● Usluge vodiča
● Troškovi organizovanja putovanja
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
● Fakultativni izleti
● Međunarodno putno zdravstveno osiguranje

*Organizator putovanja FILIP TRAVEL OTP 196/2010*

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2019 think and travel
Powered by APRIL studio