TURSKA

Odmor bez razmišljanja o tome kakav će vam biti smeštaj i usluga, kada, šta i gde ćete jesti, mesto gde ćete zaboraviti na novčanik i samo se prepustiti čarima morske obale. Ovo je opis odmora kakav nude apsolutno sva letovališta turske rivijere!

Osim što ćete uživati u vrhunskoj hotelijerskoj usluzi, biti oduševljeni predusretljivošu Turaka i besprekorno uređenim vrtovima i parkovima svakog rizorta, iznenadiće vas i bogata kulturna ponuda ove maloazijske zemlje. Ne propustite priliku u kom god delu Turske da letujete da obiđete i Pamukale, remek-delo prirode, te Aspendos i dalje najakustičniji amfiteatar iz antičkih vremena, Efes ili neki od hramova, crkava i manastira iz Srednjeg veka. Pošto se prošetate uz obalu Crnog ili Sredozemnog mora, obavezno posetite neki od živopisnih bazara- makar da kupite čarobne staklene čašice za čaj, probate hrskavi đevrek s uličnih tezgi, originalni rahat lokumu i kafu kuvanu u fildžanu, i odaberete komad filigranskog nakita od srebra i zlata. Turska je zasigurno jedna od destinacija kojoj ćete itekako želeti da se vraćate iznova i iznova!

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio