TAJLAND – Anantara Dream

**  BROD ANANTARA DREAM  **
Dužine 17 m, brod Anantara Dream pripada izuzetnoj floti stotinama godina starih brodova, koji su napravljeni od sjajne tikovine i pretvoreni u udobna plovila sa modernim pogodnostima. Prostrana gornja paluba prilagođava se potrebama, transformišući se od opuštenog lounge-a do trpezarije. Pored 2 privatne kabine, poseduje i posebne kabine za posadu, sve potpuno opremljene klimom, king-size krevetom, kupatilom, bademantilima, fenom, sefom i velikim prozorima koji omogućavaju posmatranje rečnog života.

 

Dan 1 – BANGKOK

Ukrcavanje počinje na najlepši način: sa čašom šampanjca za dobrodošlicu na privatnom pristaništu hotela Anantara Bangkok Riverside Resort & Spa. U 10h polazak u pravcu Ayutthaya i prvi u nizu hram Wat Arun. Zatim sledi poseta Nacionalnom muzeju Royal Barges gde se možete diviti lepoti raskošnih pozlaćenih brodova koji se koriste za svečane procesije. Nakon ručka u thai stilu organizovanog na brodu, dalje su planirani prolazak pored ostrva Koh Kret u Nonthaburi i poseta hramovima Wat Pathum Khong Ka i Wat Samakkiyaram Samakkiiaram. Sa hramom Wat Niwet Thammaprawat u pozadini, usidrićemo se po prvi put, nakon čega će na brodu biti posluženi aperitivi, kanapei i tradicionalna thai večera.

Dan 2 – AYUTTHAYA
Nakon doručka, napuštate brod kako biste privatnom limuzinom, u društvu privatnog vodiča obišli grad Ayuttaya, nekadašnju prestonicu. Postoji mogućnost za posetu Nacionalnom muzeju Chao Sam Phraya (sreda-nedelja) kao i Istorijskom muzeju (pon. i utor.). Nakon obilaska, na brodu će biti poslužen mediteranski ručak. Zatim vas put vodi dalje ka Anthong provinciji, sa posetom Baan Bang Phae u mestu Ekaraj, hramu Wat Phra Phuttha Saiyat Pa Mok i Tajlandskoj kući u Baan Bang Pa Han-u. Aperitivi, kanapei i tradicionalna thai večera uz čašu šampanjca će u večernjim satima biti posluženi na brodu.

Dan 3 – AYUTTHAYA – BANGKOK
Nakon doručka, sledi obilazak hrama Wat Niwet Thammaprawat. Nakon toga očekuje vas šetnja do letnje palate Bang Pa In i poseta Bang Sai, centru kraljevske umetnosti i zanatstva. Po povratku na brod očekuje vas lagani thai ručak. Dok uživate u šoljici prvoklasnog čaja, očekuje vas povratak u Bangkok. Dolazak na pristanište hotela Anantara Bangkok Riverside Resort & Spa oko 16.30h.

 

*Organizator kružne ture DERTOUR d.o.o. OTP 486/2010*

REZERVIŠI>

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2019 think and travel
Powered by APRIL studio