ŠPANIJA

Jedinstvena mešavina kultura nastala pod uticajem osmovekovne vladavine Arapa ispoljila se na najbolji način kroz arhitekturu, muziku i mnoge druge forme umetnosti, pa će Vas ovaj dašak Orijenta na Mediteranu sasvim razoružati.

Korida, kastanjete, flamenko i neizostavna čaša vina ili aromatična sangrija. Ukoliko ovoj slici dodate red palmi, šum talasa i veliku terasu luksuznog hotela dobijate živopisan odmor u ovoj mediteranskoj zemlji. Španija je zemlja vedrog duha, nasmejanih ljudi, mnogo sunčanih dana, dobre hrane i još boljeg vina, a sve to prožeto s puno i senzualnosti i energije. Dve hiljade kilometara dugih plaža sasvim je dovoljno da nađete svoje savršeno mesto pod suncem i odlučite se bilo za Costa Bravu bilo Costa Doradu, a možda čak i neko od ostrva poput čuvene Ibice – nezaobilazne destinacije za buran provod, ili pak Majorke – prelepog rajskog ostrva, prošaranog neverovatnim pejzažima.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio