SARDINIJA *PRVI MAJ*

TERMINI:

  • 28.04.2018. - 01.05.2018. 4 dana / 3 noćenja cena od 920 EUR po osobi REZERVIŠI>

1. dan KALJARI

Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Kaljari kompanijom Air Serbia. Po sletanju u Kaljari odlazak na panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Municipio – palata eklektičkog stila sa sjajno izvedenom fasadom, trgovačka zona Largo Karlo Feliće, živopisni trg Jene, Kastelo – srednjovekovno utvrđenje na uzvišici, Kula slonova, Katedrala Sv. Marije, vidikovac. Smeštaj u hotel. Slobodno posle podne. Noćenje.

2. dan KALJARI

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja celodnevnog fakultativnog izleta na ostrvo San Pietro, kamene plaže uz tirkizno plavo more na jednoj strani, palme i borovi na drugoj kao i brojne retke ptice čine lepotu ovog ostrva. Polazak iz hotela u 08.00 h, odlazak autobusom do luke Portovesme i ukrcavanje na trajekt. Obilazak ostrva počinje u gradu Carloforte, bogata istorija vidljiva je u svim delovima grada koji je danas veliki turistički centar. Nastavak ture po ostrvu, obilazak najlepše plaže i odlazak do najzapadnije tačke Italije, vidikovca Capo Sandalo, uživajte u pogledu na otvoreno more. Povratak u hotel trajektom i autobusom. Noćenje. (Cena izleta po osobi 45 eur)

3. dan KALJARI

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost odlaska na poludnevni fakultativni izlet “Nora i Pula”. Obilazak grada Feničana, drevne luke Nora, jednog od glavnih arheoloških oblasti Sardinije. Grad se nalazi 30 kilometara jugozapadno od Kaljarija, poseduje istorijske ostatke prvog feničanskog naselja koji datira od VIII veka pre nove ere. Obilazak rimskog teatra, jedinstvenog na Sardiniji, termi i raskošnih mozaika. Nastavak putovanja do Pule, obilazak malog turističkog mesta i kratko slobodno vreme za odmor. Povratak u hotel. Noćenje. (Cena izleta po osobi 35 eur)

4. dan KALJARI

Doručak. Napuštanje soba i odjava iz hotela. Slobodno vreme do dogovorenog transfera na aerodrom. Direktan čarter let za Beograd kompanijom Air Serbia. Po sletanju u Beograd kraj programa.
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Kaljari-Beograd kompanijom Air Serbia (direktan čarter let)
- smeštaj u hotelu po izboru na bazi 3 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem;
- panoramsko razgledanje grada
- transferi prema programu
- usluge vodiča na srpskom jeziku
- troškovi organizacije i vođenja putovanja
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- aerodromske takse 39,70 eur (Beograd 16,7 eur, RF taksa 1 eur i Kaljari 22 eur), plaćaju se u agenciji uz aranžman i podložne su promeni
- fakultativni izleti
- putno zdravstveno osiguranje
- individualni troškovi putnika.

*Organizator putovanja FILIP TRAVEL OTP 196/2010*

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2019 think and travel
Powered by APRIL studio