RIM

TERMINI:

  • 18.01. – 22.01.2017. 4 noćenja / 5 dana cena od 189 EUR po osobi REZERVIŠI>
  • 15.02. – 19.02.2017. 4 noćenja / 5 dana cena od 199 EUR po osobi REZERVIŠI>
  • 08.03. – 12.03.2017. 4 noćenja / 5 dana cena od 199 EUR po osobi REZERVIŠI>
  • 22.03. – 26.03.2017. 4 noćenja / 5 dana cena od 229 EUR po osobi REZERVIŠI>

1 dan BEOGRAD – RIM

Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre poletanja aviona.Poletanje aviona (vreme leta u tabeli).Doček i panoramsko razgledanje grada autobusom sa vodičem na srpskom jeziku. Transfer u hotel i smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

2 dan RIM

Doručak. Slobodan dan. Mogućnost organizovanja fakultativne pešačke ture: Fontana di Trevi, Španski trg, Panteon, Navona. Noćenje.

3. dan RIM – VATIKAN – RIM

Doručak. Poludnevna fakultativna poseta crkvi svetog Petra, vatikanskim muzejima i Sikstinskoj kapeli. Prilikom posete muzejima, obilazi se najznačajniji deo zbirki: zbirka antičkih statua, sala sa tapiserijama, sala geografskih mapa iz 16. veka, sala kandelabra, sobe koje je oslikao Rafaelo... Posebno se ističe Sikstinska kapela sa delima Peruđina, Botičelija i drugih svetski poznatih slikara. Potom se obilazi unutrašnjost najveće crkve na svetu, crkve Svetog Petra, u kojoj se nalazi čuvena „Pjeta“, jedino potpisano delo svestranog renesansnog umetnika Mikelanđela. Obilazak se završava na velelepnom trgu ispred same crkve, koji je uredio Bernini, najznačajniji umetnik italijanskog baroka. Slobodno poslepodne. Noćenje.

4. dan RIM – TIVOLI – RIM

Doručak. Poludnevni fakultativni izlet u Tivoli i poseta fontanama kompleksa „Villa D’ Este“. U njoj je živeo kardinal Hipolit II D’ Este, a u istoj je ugostio pape, kraljeve i prinčeve, vojvode i mnogobrojne čuvene umetnike. Palatu krase mnogobrojni mozaici koji predstavljaju slike iz svakodnevnog života. Jedinstvena je zbog više stotina monumentalnih fontana, od kojih su najlepše one koje su izgrađene u baroknom stilu i imitiraju zvukove kao što su cvrkut ptica ili orgulje. Povratak u hotel. Slobodno poslepodne. Noćenje

5. dan RIM – BEOGRAD

Doručak. Transfer na aerodrom. Polazak aviona za Beograd (vreme povratka u tabeli). Dolazak u Beograd (vreme dolaska u tabeli)
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- avionski prevoz na relaciji Beograd – Rim – Beograd kompanijom Alitalia
- smeštaj u Rimu (4 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u odabranom hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
- autobuski transfer aerodrom-hotel-aerodrom sa panoramskim razgledanjem grada na srpskom jeziku
- usluge pratioca grupe
- usluge licenciranog vodiča na destinaciji
- troškove organizacije i vođenja aranžmana
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- troškove avionskih taksi – 129 € Alitalia (avionske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama)
- međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka - 5 dana (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 35.000 €) – 6 € (osobe od 19 – 69 god.), 4 € (deca od 0 meseci – 18 god.), 11 € (osobe od 70 – 84 god.)
- ulaznice i fakultativne izlete
- obaveznu gradsku komunalnu taksu za Rim i okolinu (koja je uvedena 01.09.2014.), plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* – 6 € po noćenju / po osobi

*Organizator putovanja VIVA AGENCY OTP 61/2010*

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2017 think and travel
Powered by APRIL studio