PORTUGAL

Naši ljudi su tek nedavno počeli da otkrivaju Portugal kao savršenu turističku destinaciju koja na jednom mestu nudi fantastičnu muziku, savršena vina i bezbroj sunčanih dana. Glavni grad Lisabon nalazi se na samoj obali Atlantika, a osim što obiluje istorijskim građevinama koje svedoče o njegovoj burnoj istoriji u ovom gradu smešten je i najveći evropski park Monsanto koji se prostire na 10 kvadratnih kilometara! Bilo da se nađete u staroj četvrti Alfami ili prelazite reku Tagus novim mostom Vasko de Gama od koga zastaje dah, na svakom koraku pratiće vas nasmejana lica domaćina uvek spremnih da vas ponude čašom vina i domaćom pršutom. Prijatna mediteranska klima omogućava vam da Portugal obilazite tokom čitave godine, a ako ste već otkrili Lisabon i Porto, možete poželeti letovanje u Figueri, Estorilu, Faru i drugim primorskim gradovima.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio