OMAN

Na granici Persijskog zaliva i Indijskog okeana smešten je egzotični sultanat Oman sa kulturnim nasleđem starim preko 5000 godina i netaknutom prirodom koja oduzima dah. Spada u bogatije zemlje arapskog sveta, a popularne turističke destinacije uglavnom se nalaze u blizini mora. Za razliku od Dubaia koji se diči luksuzom, hi-tech arhitekturom i šoping centrima koliko i svojom istorijom, Oman donosi jedan drugačiji, neodoljivi šarm drevne Arabije, prostore, priče i atmosferu kao iz Hiljadu i jedne noći. Ovo je mesto odakle je mornar Sinbad odlazio na svoja daleka putovanja, tu se nalazila legendarna palata Kraljice od Sabe, tu je bio štab Aleksandra Velikog… Oman je zemlja u kojoj će turisti otkriti magični kontrast pustinje, planina i prozaično tirkiznog mora koje je pravi raj za ronioce. Ukoliko tražite destinaciju drugačiju od većine mesta koja ste videli, komfor i izazov Oman će Vam definitivno pružiti toplu dobrodošlicu.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio