NJUJORK

Neki kažu i da je Njujork bukvalno centar sveta, te da ćete dok budete pozirali na legendarnom Tajms skveru osetiti pulsiranje čitave planete. Ono što je sigurno je da se u ovom gradu nikada nećete osećati kao stranac ili biti usamljeni jer ga naseljavaju ljudi svih boja i nacionalnosti sa svih meridijana planete. Znamenitosti koje ne bi trebalo da propustite u Njujorku su pre svega Kip Slobode, Empajer Stejt Bilding, Rokfeler centar, Central park, muzej Metropoliten, mada je jedna od atrakcija i zgrada na Menhetnu u kojoj je snimana kultna serija “Seks i grad”. U međuvremenu se pripremite da je u Njujorku sve moguće i da Vas u njemu baš ništa neće ostaviti ravnodušnim. I ne zaboravite da probate pravi “cheese cake NY style”.

 

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio