MJANMAR – Strand krstarenje

Dan 1 – MANDALAY – MINGUN
U doručku dobrodošlice uživaćete u mestu Mandalay, u privatnom prostoru kod čuvenog Royal Lake-a, nakon čega ćete imati priliku da se divite izražajnoj jednostavnosti mosta U-Bein za koji se veruje da je najstariji i najduži most od tikovine na svetu. Radovaćete se sledećem odredištu budući da je Shwe In Bin manastir poznat kao savršeno mesto za meditaciju u srcu Mandalay-a. Nakon raskošnog ručka na brodu, staćemo u mestu Mingun, i nakon uzbudljive vožnje tuk-tukom posetićemo jednu od najvećih pagoda u istoriji Mjanmara. Kada sunce počne da zalazi, sa doka broda divićete se veličanstvenim prizorima preko reke Ayeyarwady ispijajući neki od poznatih koktela The Strand Hotel-a.

Dan 2 – MINGUN – SAGAING – AVA – BAGAN
Dan započinje posetom drevnoj prestonici Ava, gde vas čeka još jedan uzbudljiv doživljaj – jahačka tura kroz prelepe i autentične krajolike. Zaronite u davna vremena kroz posetu hramovima Yadana Shemee i Wingaba, kao i manastiru Bopaya. Po povratku na brod očekuje vas lepo iznenađenje – ručak serviran u atentičnom azijskom stilu i prilika za opuštanje u lepoti prirode koja vas okružuje na putu za drevni grad Bagan. Osim relaksacije i meditacije, vreme možete ispuniti raznovrsnim zabavnim sadržajem koji će biti organizovan na brodu. Dan završite večerom i koktelom u restoranu, u društvu kapetana.

Dan 3 – BAGAN
Novi dan donosi priliku da se divite izuzetnoj arhitekturi drevnog grada Bagan, koja je uticala i na potonji izgled Burmanskih hramova. Posebu pažnju posvetićemo Ananda hramu, jednom od najčudesnijih u zemlji, kao i Shwezigon pagodi, poznatoj po svom dekoru od zlatnog lišća. Nakon ručka na brodu, nastavljamo dan u Bagan-u posetom veličanstvenom hramu Shwe San Daw, a zatim i hramovima Sulamani i Gubyaukgyi. Kako bi ovaj veličanstveni dan priveli kraju na najbolji način, imaćete priliku da uživate u zalasku sunca, pripremajući se za oproštajnu svečanu večeru u restoranu Strand.

Dan 4 – BAGAN
Nakon uživanja u prvim zracima sunca i doručku, vreme je za iskrcavanje.

 

*Organizator kružne ture DERTOUR d.o.o. OTP 486/2010*

REZERVIŠI>

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2019 think and travel
Powered by APRIL studio