MEKSIKO

Priča o Meksiku počinje još s Astecima koji su seme svoje magije posejali kako duž morske obale, tako i u pustinji, ravnicama i planinama i zato je Meksiko i dan danas jedna neobično šarena, živopisna ali i nedokučiva zemlja. Meksiko je velika avantura samo za najsmelije, zato je toliko i privlačna. Probati Meksiko i ostati ravnodušan je nemoguće, isto kao i sa njihovim čuvenim halapenjo ljutim papričicama- vatra koja peče ali je uporno želite još!

Meksiko Siti, jedan od najnaseljeniih gradova na svetu u isti mah deluje zastrašujuće veliki i užurban, dok s druge strane graja koja dopire s ćoška gde ulični prodavci na improvizovanim tezgama cede egzotično voće, pretvara ovaj megalopolis u pitomu i prijateljski nastrojenu varošicu.

Akapulko i Kankun, dva najpoznatija letovališta su priča za sebe, nešto poput srednjeameričkog Monte Karla ili Nice. Sresti neku holivudsku zvezdu u luksuznom letovalištu Kabo je potpuno normalna stvar, a kada neko s takvim prohtevima postane redovan gost, onda se stiče jasnija slika šta zapravo ovo mesto može da ponudi. Samo ono najbolje!

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio