MALDIVI

Svaka predstava koju ste ikada imali o rajskom odmoru zasigurno je zasnovana na nekoj slici Maldiva. Kada prvi put zagazite bosi na beli pesak, sitan poput brašna i ogledate se u kristalnoj tirkiznoj vodi, tražićete da vas uštinu jer nećete verovati da ovo mesto nije plod vašeg sna i mašte već java!

Maldivski arhipelag ušuškan je u Indijskom okeanu i sastoji se od 1126 ostrva od kojih je naseljeno tek oko 200. Priznajte da svi ti neistraženi pejzaži mame na avanturu prepunu uživanja i otkrivanja. Jednostavno, Maldivi vam nude najbolji spoj hedonizma i avanturizma, a zbog svojih nestvarnih predela omiljena su destinacija romantičnih parova.

Večito maldivsko leto i toplo more nisu sve što će vas privući. Tu su i ekskluzivni hoteli s fantastičnom uslugom, predusretljivim i srdačnim domaćinima, kao i bogatom ponudom kulinarskih delicija. Ljubitelji tropskog voća, aromatičnog bilja, ribe i morskih plodova uživaće svim čulima. Dok ste na Maldivima osećaćete se kraljevski jer vam takav tretman nude svi hotelski kompleksi, koji se pritom savršeno uklapaju u prirodno okruženje te će vam se činiti da su oduvek tu i da su Maldivi nastali samo da bismo u njima uživali, odmarali se i sunčali duž beskonačnih plaža. Ako vam kažemo da ni na jednoj nema gužve i da je skrivenih uvala koliko želite, sigurni smo da ste na još jedan korak bliže ovim rajskim ostrvima.

 

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio