KENIJA

Ne postoji bolje mesto u Africi za uočavanje i posmatranje Velike petorke od Kenije. Međutim, ova zemlja, koju sa pravom nazivaju začetnikom safari tura, svojim posetiocima nudi mnogo više od toga. Smeštena na istočnoj obali Afrike, Kenija je u svakom smislu stabilnija od svojih afričkih suseda što je uticalo na njeno mesto na turističkoj mapi sveta.

Ova zemlja zapravo ima sve. Beskrajne mogućnosti za avanturu ali i odmor na peskovitim plažama. Savane prepune divljih životinja, drevne kulture, moderne gradove, netaknute plaže, ekvatorijalne šume, snegom pokrivene planine… Započnite putovanje u živopisnim ulicama Najrobija, obiđite utočište nosoroga u Nacionalnom parku Najrobi, posmatrajte migracije zebri i gnua u rezervatu Masai Mara, obiđite fenomenalne Tsavo i Amboseli nacionalne parkove, uživajte u spektakularnom pogledu na drugi najviši vrh Afrike – planinu Kenija i završite svoj odmor na nekoj od plaža Mombase ili Malindija.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio