KATAR

Katar je jedna od najbogatijih zemalja arapskog sveta, čak toliko bogata da je sve ekstravagantno. Za ovu majušnu kraljevinu se još i kaže da ona ne ide ka budućnosti, već trči! Ipak, ovde se i dalje neguju sve tradicionalne vrednosti što dokazuje i podatak da se dinastija Al Tahini nalazi na čelu ove monarhije još od sredine 19.veka. Muzej Islamske Umetnosti otvorio se tek 2008. godine i za veoma kratko vreme postao jedan od najbogatijih svetskih muzeja kada su u pitanju kolekcije umetnina koje čuva. Ovo je još i zemlja u kojoj vlada kult lepote i sportskog načina života. Zato je jedan od interesantanih perioda za posetu Kataru u vreme održavanja poznatog teniskog turnira u Dohi, koja važi i za šoping prestonicu, a budući da je i država Bahrein u komšiluku možete u isto vreme svratiti i na neku od trka Formule 1.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio