JUŽNA AFRIKA – Magični trenuci

Dan 1 – JOHANESBURG – HOEDSPRUIT – GARONGA SAFARI CAMP
Individualni dolazak do Internacionalnog aerodroma Johanesburg do 8h. Dobrodošlicu će vam poželeti naš predstavnik sa znanjem nemačkog jezika, koji će vas povesti na chack-ing za let za Hoedspruit. Nakon sletanja (oko 10h), očekuje vas transfer u trajanju od 45 min. do Garonga Safari Camp-a, koji se prostire na 22,000 ha. Smeštanje u Makalali Private Game Reserve, a popodne ćete uz beli čaj već moći da uživate u vašem prvom razgledanju divljive iz otvorenog vozila. Nakon toga sledi povratak u kamp i opuštanje uz privatnu večeru. 3 noćenja u kampu Garonga Safari Camp 4* (uključena odabrana domaća pića i 2 vožnje).

Dan 2 – GARONGA SAFARI CAMP “SLEEP-OUT”
Nakon jutarnjeg čaja i tradicionalnog keksa, otpočinje nova vožnja otvorenim vozilom. Po povratku biće serviran doručak, a zatim sledi slobodno vreme i bliže upoznavanje sa kampom. Nakon ručka i pakovanja, krećete u jedinstvenu “Sleep-Out” avanturu, koja donosi priliku da spavate na korak od divljine. Vaše konačište te noći biće specijalno napravljena platforma bez krova i zidova, a vaš domaćin će vam obezbediti sve što bude potrebno za ovu priliku.

Dan 3 – GARONGA SAFARI CAMP
Po povratku u kamp, doživećete novu uzbudljivu vožnju po safariju. Nakon doručka, možete se relaksirati uz masažu (nije uključeno u osnovnu cenu). Oko podneva kratka vožnja do mesta gde će za vas biti serviran piknik ručak na drvetu. Drugi deo dana predviđen je za apsolutno posebno iskustvo “Bush Bath” – kupanje u specijalno dizajniranom kupatilu na otvorenom, sa uzbudljivim pogledom na afričku divljinu. U kamp ćete se vratiti apsolutno preporođeni.

Dan 4 – GARONGA – HOEDSPRUIT – CAPE TOWN
Nakon jutarnje vožnje otvorenim safari vozilom i doručka u kampu, konpeni transfer do aerodroma Hoedspruit odakle vas očekuje let za Cape Town. Dolazak se očekuje u popodnevnim satima, prilikom čega će vas sačekati naš predstavnik. Transfer do Vinyard Hotel 4* i slobodan ostatak dana za šetnju kroz bajkovitu baštu i opuštanje na bazenu. Uveče vas očekuje večera u hotelskom restoranu sa uparivanjem vina uz hranu. U ovom hotelu je planirano 4 noćenja.

Dan 5 – “MOJ CAPE TOWN” UKLJUČUJUĆI WINE TASTING U HOTELU
Nakon doručka, vaš lični vozač će vam pružiti jedinstveno i individualno iskustvo upoznavanja grada. Preporuka za obilazak je rta Point, stenovite plaže u Simon’s Town sa pingvinima, odakle se možete vratiti duž fenomenalnog Chapman’s Peak Drives. Po povratku sledi još jedan uzbudljiv doživlja za ovaj dan – degustacija najboljih južnoafričkih vina.

Dan 6 – “MOJ CAPE TOWN” UKLJUČUJUĆI SUNSET CRUISE
Oko 11h predviđeno je da vas vozač pokupi u hotelu. Nikako ne bi trebalo propustiti vožnju do planine Tafelberg (ulaznica nije uključena), koja svojim ravnim vrhom podseća na sto i predstavlja izuzetno posećenju turističku lokaciju. Popodne se zaputite ka čuvenom Victoria & Alfred Waterfront, odakle kreće Sunset Cruise. Sa čašom šampanjca u ruci i posluženim grickalicama, uživaćete u prelepim prizorima. Nakon toga transfer do restorana “Gallagher’s” gde će biti poslužena večera od 5 jela. Povratak u hotel i noćenje.

Dan 7 – “MOJ CAPE TOWN”, UKLJUČUJUĆI PIKNIK U VINARIJI
Kako je ovo jedna od najboljih regija za gajenje vinove loze i proizvodnju vina, treba iskoristiti svaki trenutak da se upiju sve lepote ovog podneblja. Poseta vinariji uz degustaciju ovdašnjih sorti. Obezbeđena piknik korpa sa ručkom, uključujući jednu bocu vina vinarije „Spier“.

Dan 8 – CAPE TOWN
Posle doručka odlazak u luku i mogućnost šetnje uz ovu prelepu obalu i uživanja u osveženju sa pogledom koji ćete zauvek pamtiti. U zavisnosi od vremena leta, biće organizovan i
prevoz do aerodroma. Kraj putovanja.

 

*Organizator kružne ture DERTOUR d.o.o. OTP 486/2010*

REZERVIŠI>

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2019 think and travel
Powered by APRIL studio