INDIJA – Tigar safari

1.-3. dan Nacionalni park Ranthambore – Delhi
Transfer od hotela do železničke stanice odakle vozom krećemo do Sawai Madhopur-a, grada smeštenog pored brežuljaka Vindhyas i Aravali područja.
Nacionalni park Ranthambore je jedan od najboljih indijskih rezervata za tigrove. Sledi safari tokom kojeg ćemo imati priliku videti biljni i životinjski svet parka,kao i veličanstvene tigrove koji ovdje žive.
Šume pored jezera i travnjaci su idealno stanište i za druge divlje vrste životinja kao što su: jeleni, divlje svinje, antilope, ljenjivci, leopardi i gazele. Ovo predivno utočište se prostire na 410 km2, a nastalo je 1972. u sklopu projekta Tigar.
Ukoliko želite, takođe možete posetiti i tvrdjavu Ranthambore za koju se veruje da je u 8.v. imala ulogu naselja.
Ovde se osim starih palata, paviljona i magacina, takođe nalazi i hram Šive, a legenda kaže da se ovdje Rana Hamir obezglavio radije nego da se suoči s ponižavanjem osvajačke Delhi vojske.
Povratak vozom u Delhi.

 

*Organizator kružne ture SCHMETTERLING REISEN D.O.O. OTP 54/2014*

REZERVIŠI>

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2017 think and travel
Powered by APRIL studio