HOLANDIJA

Zemlja lala, vetrenjača i liberalnih načela. Iako su tu Roterdam kao najveća luka Evrope, istorijski grad Groningen na severu i moderan administrativni centar Hag, Amsterdam je ovde i dalje najpopularnija destinacija. Poznat kao “Venecija Severa”, Amsterdam je grad karakteristične holandske arhitekture, kanala, brodića i mostova. Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u 17. veku – zlatnom dobu holandske kulture. Mnoge evropske prestonice obiluju istorijskim znamenitostima, ali ono što Amsterdam izdvaja je to što je gotovo svaka građevina u užem centru grada u isto vreme kulturni spomenik i nečiji životni prostor, u isto vreme deo istorije ali i deo savremenog izgleda grada. Rajks muzej, muzej Van Goga, Stedeljik muzej samo su neke od tačaka koje ne smete zaobići u prestonici zabave i opuštanja.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio