EASTERN & ORIENTAL Express

**  EASTERN & ORIENTAL EXPRESS  **
Okupljanje putnika od 12h do 14h u hotelu Fullerton. Zajednički transfer do železničke stanice, sa polaskom zakazanim za 16h. Kasno uveče, kratko zadržavanje na veličanstvenoj železničkoj stanici u
Kuala Lumpuru. Sa svojom kompozicijom dužine od preko 400 m, Eastern & Oriental Express predstavlja potpuno klasično iskustvo putovanja vozom. U luksuznom vagon-restoranu dostupna su jela savremene internacionalne i azijske kuhinje, kao i sa njima precizno uparena selekcija vrhunskih vina. U vagon-baru putnicima je na raspolaganju raznovrstan zabavni sadržaj i biblioteka sa delom za čitanje. Najpopularnije mesto u vozu je vagon sa otvorenim pogledom na okolinu. Kompozicija poseduje 12 spavaćih kola ukupnog kapaciteta do 132 putnika – 66 smeštajnih jedinica sa vlastitim toaletom, tuš kabinom, fenom za kosu, međunarodnim utičnicama (220 volti + adapter za 110 volti), sefom i klimatizacijom. Veliki prozori nude pogled na zelenilo i raznovrsne krajolike. Servis dostupan 24 sata.
Vrste kabina:
1. Pullman (36): oko 6 m², sa niskim i krevetima na sprat
2. State (28): oko 8 m², dnevni prostor koji se transformiše u prostor sa 2 single kreveta
3. Predsednički apartman (2): oko 12 m², najluksuznije kabine u vozu.

Dan 1 – SINGAPUR – KUALA LUMPUR
Okupljanje putnika od 12h do 14h u hotelu Fullerton. Zajednički transfer do železničke stanice, sa polaskom zakazanim za 16h. Kasno uveče, kratko zadržavanje na veličanstvenoj železničkoj stanici u
Kuala Lumpuru.

Dan 2 – KUALA KANGSAR
Novi dan započinjete u Kuala Kangsar, sa obilaskom raskošne Ubudiah džamije. U drugom delu prepodneva, put nastavljate u pravcu Tajlanda.

Dan 3 – KANCHANABURI – BANGKOK
U jutaranjim satima dolazak u Kanchanaburi, gde ćete videte poznati most na reci Kwai, a zatim uživati u vožnji brodom. Dolazak u Bangkok planiran je okvirno za 16.45h.

 

*Organizator kružne ture DERTOUR d.o.o. OTP 486/2010*

REZERVIŠI>

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2019 think and travel
Powered by APRIL studio