BRAZIL

Brazil je najveća država Južne Amerike i dom Amazonije, živopisnih plaža, kapoere, sambe i fudbala. Od tropskog ambijenta i netaknute divlje prirode, do neobične arhitekture, šarenolikosti metropola i favela, mešavine kultura i rasa do opipljivih ostataka kolonijalizma, Brazil ima ponešto za svakoga. Otuda i izreka da “svako može da nađe Brazil za sebe”. Postoji toliko toga što bi trebalo uraditi i videti u Brazilu, počev od čuvenog karnevala, statute Hrista Spasitelja i Kopakabane u Riu do spektakularnih Iguacu vodopada na granici sa Argentinom, zapanjujuće amazonske prašume, prelepih kolonijalnih gradova u unutrašnjosti zemlje i strasne sambe u lokalnom baru. Ovo je jedna energična, vesela i strastvena zemlja koja će Vas u isti mah šokirati i oduševiti.

Ukoliko želite da sami pretražite i rezervišete hotel ili istražite mogućnost samostalne rezervacije avio karata i paket aranžmana kliknite na:

ONLINE REZERVACIJE >

Podelite sa nama svoje želje, pitanja i planove za putovanje. Odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku i osmislićemo posebno kreiranu ponudu za Vas.

ONLINE UPIT >


©2022 think and travel
Powered by APRIL studio